17 mai 2012

TOILET PAPER

Da, hartie igienica, suna mai elegant in engleza!

Viata noastra este mult relationata cu acest produs celulozic, as spune ca jumatate din ea sau un sfert ca sa nu exagerez este hartie igienica:)! Noi romanii avem amintiri nu prea suave in ce priveste hartiuta asta, dar azi lucrurile stau altfel, se poate vorbi chiar de arta , de la desen , textura pana la uz

sa vedem in web cateva exemple




Acum noi va invitam la o noua provocare pe forum si in blog si anume sa creati o felicitare folosind ca hartie de baza hartia igienica sau de bucatarie (nu servetel)!

Va asteptam pana pe 5 iunie, lasati un com cu link, mult succes si inspiratie!



un mic detaliu din felicitarea elenei!

5 comentarii:

  1. arata minunat felicitarea...nu ma gandisem ca o putem folosi si in modul asta...mi-a placut articolul vostru..

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca sunt prima care ma inscriu cu felicitarea pentru aceasta provocare.Multumesc pentru oportunitate ,iar felicitarea o gasiti aici:http://jocsiculori.blogspot.com/2012/05/blog-post_20.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Sunt Mihaela si vreau sa ma inscriu la concursul vostru, cu o felicitare in care florile sunt realizate din hartie de bucatarie.
    http://mihaela-creativeart.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Flores preciosas! :-) La verdad es que con la crisis no vienen mal aprender formas de hacer flores sin tener que comprarlas :-) Gracias por el consejo!!
    Besos. Greetings from Spain.

    RăspundețiȘtergere
  5. gracias ,ana, portu visita!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza!


Doresti sa publici in blogul nostru? Inregistreaza-te pe forum si trimite-ne un articol cu un tutorial pregatit de tine precum si o fotografie cu una din creatiile tale !