7 iun. 2012

LUCRARI PROVOCAREA TOILET PAPER

Buna dimineata!

Am ajuns la sfarsitul provocarii si multumim celor care au raspuns!  Cum am spus de la inceput, nu este un concurs, ci doar o provocare , deci nu avem un  premiu...deocamdata!! Daca insa veti participa la toate provocarile noastre, la sfarsitul anului vom alege intre toate lucrarile o lucrare castigatoare si atunci  da,vom avea un premiu special!

Asta inseamna ca puteti incepe deja sa votati una din lucrarile de la aceasta etapa, poate vota oricine din vizitatorii nostri , o singura data , printr-un comentariu si cu conditia sa fie  sau sa devina fan very, asta insemnanad inscrierea pe lista celor care urmaresc blogul nostru!!

In paralel,  provocarea noastra se desfasoara si in forum la sectiunea provocari cards , acelesi lucrari vor fi votate si acolo, dar doar de cate membrii forumului si doar lucrarile membrilor.

Acestea fiind spuse, va asteptam pana duminica seara cu comentarii si vot,sa aveti o zi super!

 elena


Queen Bee


6 comentarii:

 1. Mie imi plac toate toate...insa imi place mesajul lui Queen Bee deci la ea se pune votul meu..desi sa faci asemenea minunatii din hartie igienica mi se pare greu si va felicit ca ati reusit sa realizati asemenea frumuseti...

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt superbe toate. Felicitari tuturor!
  votez Queen bee.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu votez Cris! Combinatia de culori e superba!

  RăspundețiȘtergere
 4. La mine pe blog te asteapta un mic blog award!

  RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza!

Doresti sa publici in blogul nostru? Inregistreaza-te pe forum si trimite-ne un articol cu un tutorial pregatit de tine precum si o fotografie cu una din creatiile tale !