30 ian. 2012

DESPRE SCRAPBOOKINGUL DIGITAL

Fara wikipedie, fara surse, din experienta mea , o definitie superperpersonala:), scrapbookingul digital  este un spatiu fantastic, al culorilor, formelor, texturilor virtuale, un fel de a scrie poezia altfel, de a picta fara panza si acuarele, fara academie, un timp al secundelor fara timp, este acolo unde asezi fiecare lucru unde doresti si-l schimbi dupa cum iti place si iar il asezi si-l rotesti si-l renasti si-l redefinesti...Vi se pare prea pompoasa viziunea?!

Atunci sa trecem la chestii mai concrete!:)

Ce este scrapbookingul digital?

Lumea spune ca ar fi o alternativa pentru cei carora foarfeca si hartia nu le stau bine in maini, mai exact pentru cei care nu au timp, resurse, indemanare , rabdare pentru a se dedica scrapbookingului clasic. Este o optiune mai economica si iti permite sa probezi fara "rebuturi" pana ajungi la rezultatul dorit. Satisfactiile sunt pe masura, dar exista ca in orice caz si dezavantaje. Unul din ele , conexiunea cu calculatorul. Nu poti face scrap digital decat conectat.:)

Pentru cei care sunt la inceput exista cateva programe foarte usoare pentru a realiza pagini de scrap, iar daca interesul creste puteti incerca programe mai "intense" unde deja puteti depasi limitele sabloanelor clasice si puteti crea propriul stil si propriile dimensiuni scrap.

Unele programe sunt gratis altele ofera versiune de proba (pana la 40 de zile), le puteti incerca si in masura in care va convin puteti adera la unul.

(pentru acesta din urma nu garantez)


Acestea sunt programele care vin cu un bagaj de elemente, sabloane, fonturi , unele cum ar fi scrapbookmaxul iti permit accesul si la carpeta personala de informatii pentru a crea paginile dorite.


De asemenea in versiune de proba puteti incerca


Acestea necesita un pic de timp pentru a observa cum lucreaza fiecare intrument , dar o data sub control, fac minuni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza!


Doresti sa publici in blogul nostru? Inregistreaza-te pe forum si trimite-ne un articol cu un tutorial pregatit de tine precum si o fotografie cu una din creatiile tale !