9 apr. 2012

TEHNICA SERVETELULUI, PROVOCARI SI SALUTARI DIN VERY SCRAP!

Iertare, ajungem din nou tarziu in blog, din nou avem scuze - primavara care ne "smulge" din fata calculatorului, pregatirile de paste, bebeii, cate o gripa afurisita...dar nu intarziem mult, avem inca multe de impartasit cu voi si speram ca ne urmariti cu interes si placere !

In forum am dat drumul provocarilor lunare 'cards', va asteptam luna aceasta sa creati o felicitare cu tema spirituala, peste cateva zile romanii ortodocsi sarbatoresc Pastele in amintirea mortii si invierii Mantuiorului, deci este o ocazie frumoasa pentu a crea o felicitare deosebita pentru o persoana speciala.

MAREA PROVOCARE este la final, Cris ne propune luna aceasta ceva supersupersuper creativ !! Sa concepem un wordart, un text scris de mana cu o caligrafie interesanta, originala pe cat se poate, cat mai artistica, gasiti in forum cateva filmulete convingatoare, va asteptam!

Si pana ne revedem, lucrarile noastre folosind tehnica servetelului, nu suntem experte, tocmai de aceea iubim VeryScrapul, micul nostru atelier unde este loc pentru fiecare!

Sorella


QueenBee




Vero



Libra



Elena

Andreea



Asiris


Vicky


Un comentariu:

  1. foarte frumos, ma atrage si pe mine tehnica servetelului de aceea am comandat deja cele necesare de pe opitec-hobbyfix. Am vazut ca au de toate si de calitate. Sper sa-mi iasa si mie ca merita :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza!


Doresti sa publici in blogul nostru? Inregistreaza-te pe forum si trimite-ne un articol cu un tutorial pregatit de tine precum si o fotografie cu una din creatiile tale !